Este miercuri, nimic deosebit. Astept sa vina weekend-ul sa-mi fac iar veacul pe la munte cu toate ca am observat si eu ca ma relaxez din ce in ce mai des si nu cred ca este rau :). Din ciclul „otv-cutremur-premonitii-bazaconii”,  chiar cum am primit un mail, un forward si nu este gen pune-ti o dorinta (sau ai putea), daca nu il trimiti la nu situ cati prieteni o sa patesti ceva naspa gen o sa-ti cada o gaina in cap etc….dar este un mail consider eu la fel de…mizer ca si ce am citit astazi prin ziarele care culmea ziceau acelasi lucru. Eu plec la munte, deci pe 13 oricum nu sunt acasa probabil imi voi savura micul dejun in curte langa munte asa ca nu prea are cum sa ma afecteze daca e sa fie ceva. Gata, va las sa il cititi si sa va dati cu parerea. Exista 1% sanse sa fie adevarat ce zice dar si 99% sa nu fie adevarat. A…omul este stelist si cred ca jocurile slabe ale echipei si probabil faptul ca s-a saturat de jiji fecali l-au facut sa innebuneasca,  sa bage spaima asa rau in noi (eu nu mai pottt de fricaa, deja imi strang catrafusele de prin casa) si sa ne  zica toate chestiile de mai jos. Eu unul nu disper inca, pentru ca stiu ca tot Steaua ia campionatul (cand pleaca jiji) deci inca nu vine Jihadul….Enjoy!

Aurel Raileanu – OMUL MAGNET cum i se mai spune – a prezis un cutremur catastrofal pentru Romania pe data de 13 septembrie 2009, la ora 9.00 dimineata. Cel mai mare cutremur pe care l-a avut Romania. Unii au luat in ras predictiile bucuresteanului de 40 de ani, altii le-au minimalizat, altii, inclusiv noi le luam foarte serios in considerare.

Incepand de astazi, 30 august si pana la fatidica zi anuntata de Aurel Rraileanu va vom tine la curent cu toate informatiile pe aceasta tema. Din mai multe motive: Bucurestiul va fi foarte serios lovit de cutremurul anuntat, oamenii nu sunt informati despre ce trebuie sa faca in caz de cutremur si, nu in ultimul rand, va vom spune unde ar trebui sa fiti la momentul respectiv pentru a fi cat mai feriti de acest eveniment nefericit pentru Romania.

Dar cine este Aurel Raileanu ? Este un fizioterapeut din Bucuresti, suporter stelist, are 40 de ani si are o calitate exceptionala. Tine lipite obiectele metalice pe piept si pe fata. Motiv pentru care i se spune OMUL MAGNET. Recent, Aurel Raileanu, a intrat în Guinness Book datorita abilitatilor sale neobisnuite de a tine „lipite“ orice obiecte metalice pe piept si fata, care au fost testate într-un laborator din Anglia. Evenimentul, relatat in presa britanica de cotidianul The Sun, care a publicat un amplu material, ilustrat si cu fotografii despre bucuresteanul în vârsta de 40 de ani, pe care l-a numit „Magnetul uman“, Raileanu a acceptat sa plece la Londra, la invitatia tabloidului britanic. În urma testelor facute la Colegiul Imperia din Londra, profesorul Russell Cowburn a declarat, pentru The Sun: „Tipul de forta necesara pentru lipirea unei linguri pe pieptul lui Aurel, asa cum mi-a aratat ca poate face, ar trebui sa fie între 100 si 1.000 de ori mai puternica decât câmpul magnetic al pamântului. Cu aparatele folosite nu am detectat nimic anormal în privinta câmpului magnetic, dar abilitatile lui pot fi generate chimic sau de ceva existent în pielea sau muschii lui“. Aurel Raileanu sustine ca prin abilitatile sale a reusit sa tina pe piept si un televizor, iar la Londra a fost testat de reprezentantii Guinness Book, pentru stabilirea unui record mondial la cât mai multe agrafe de birou lipite pe fata. Bucuresteanul a reusit sa tina pe fata timp de 5 secunde, 61 de agrafe de birou, iar la final, purtatorul de cuvânt al Guinness Book, Amarilis Espinoza, a declarat: „Suntem fericiti sa-i spunem bun-venit în familia doborâtorilor de recorduri mondiale de la Guinness Book“. Ziaristii de la The Sun i-au cerut sa tina pe piept si Trofeul Barclays, care se acorda câstigatoarei Premier League, dar Raileanu nu a reusit, motivând ca nu greutatea acestuia a fost de vina, ci forma rotunda. „Nu greutatea a fost problema, ci forma sa rotunda. Nu am vrut sa risc mai mult cu încercarea de a tine trofeul pe piept, pentru a nu-l scapa si sparge, pentru ca este un trofeu pretios. Ma bucur ca l-am atins, pentru ca sunt un mare fan al fotbalului. Acasa tin cu Steaua Bucuresti“, a declarat Aurel Raileanu.

Revenind la predictia lui Aurel Raileanu: „In data de 13 septembrie 2009, Romania o sa fie lovita de un cutremur foarte mare. Este posibil sa fie chiar mai mare decat cel din anul 1977, ceea ce inseamna ca o sa existe foarte multe pagube dar si foarte multi morti.”

Este important de stiut ca Aurel Raileanu a mai prezis si alte cutremure de-a lungul anilor precum cele din din 21 octombrie 2005, cel din 2 decembrie 2005, cel din 6 martie 2006 si seismul din 5 iulie 2008. Din acest motiv aceasta alarma pe care o trage omul magnet trebuie sa ne puna pe ganduri.

Reclame