Pentru ca la subiectul cu „prietenia vesnica” nu am fost lamurit cu toate ca cei mai multi au spus ca DA, exista prietenie adevarata m-am gandit sa ramana valabil subiectul de mai jos si sa va dati in continuare cu parerea dar va intreb din nou ceva si astept din nou lamuriri.

Am mai vorbit si ieri despre Laura, cea care vrea sa-si scoata cartea cea faimoasa in care sa ne povesteasca cu cine a facut ea sex si pe cine a biciuit. Astazi aflu ca l-a lasat pe Liviu Negoita si a trecut la Dan Petrescu. Spunea ca il excita sa-i vorbeasca urat, mai mult nu am avut chef sa citesc oricum este de ajuns. Nu vad de ce trebuie sa ne polueze ochii cu declaratii dastea, ce este atat de anormal??? Sunt cupluri care vorbesc in cel mai porcos mod cand intretin relatii sexuale, ii excita, nu vad nimic anormal, unii vorbesc normal iar altii nu vorbesc deloc. Fiecare vorbeste cum vrea si cum se simte bine nu? Adica daca esti vreo persoana cunoscuta nu ai voie sa vorbesti urat in momente intime sau chiar oricand vrei? Este evident ca la mintea ei plina de vibratoare si altele nu a mai avut loc sa-si desfasoare activitatea si gandirea normala.
Un alt lucru pe care nu-l inteleg este rubrica meteo din ziarul Libertatea si nu numai. De ce mereu vremea trebuie sa fie prezentata de una cu tzatzele goale sau cu niste chilotei care abia stau pe ea? Banuiesc ca rubrica meteo intereseaza si pe femei iar femeile domina barbatii din pct. de vedere numeric deci de ce nu este un tip (NU as vrea asta)?? De ce nu este doar informatia despre vreme si un logo normal sau de ce nu este doar o femeie imbracata? O sa ziceti unii ca „lasa ba, ca e bine mai vedem o tzatza”, dar eu o sa te intreb „esti obsedat sau nu ai parte”? Vezi tzatze si funduri cate vrei oriunde, pe reclamele de pe strada, chiar pe strada in stanga si in dreapta, pe ziarele de sport (si alea au fost invadate), pe programele tv, oriunde te-ai uita deci de ce trebuie sa vezi si in coltul respectiv dedicat de fapt rubricii meteo. Atatea intrebari dar sunt curios deci trebuie sa ma lamuriti.
Cica la sfarsitul lunii martie se schimba ora, o sa dormim mai putin dar ce mai conteaza, si asa dormim de ne rupem, cei mai multi dorm pe messenger, in cluburi sau la munca deci nu o sa fie o problema.prognoza-meteo