Las de-o parte ce este ea si alte chestii care le stiti. Vreau sa accentuez subiectul pe felul FEMEII. Femeile sunt de mai multe feluri: femei „asa cum trebuie” (mai rare dar sunt, garantez) pe ele le lasam pentru ca nu sunt asa multe de reprosat la adresa lor; femei care cauta interese la un barbat (financiar vorbind); femei care cauta doar distractie (nu sunt destul de mature…inca sunt copii, vor realiza mai tarziu cum se mananca viata)); femei care cauta doar sex ( ca ocupare a timpului); si alte genuri. De ce am zis alte genuri? Cititi mai jos….

Sunt femei indecise, care nu stiu ce vor, care azi vor la plaja cu toate ca ploua iar maine cand e soare vor sa doarma. Sunt femeile care nu stiu ce vor de la viata…”o sa vad eu ce fac, nu stiu momentan, trebuie sa imi termin machiajul si nu am timp acum de altceva”, sunt femeile care indiferent cat le iei si cat le faci pe plac niciodata nu le este de ajuns, care vor mereu mai mult, care te iubesc dar sunt repetente la factorul gandire. Este simplu, nu vor neuronii lor sa se gandeasca si la alte parti ale relatiei. Sunt femeile enervante, care mereu sunt impotriva a ce zici tu, mereu este cum zic ele iar daca nu impartasesti aceleasi idei cu ele incep sa devina niste animale salbatice in custi (in partea buna a cuvantului, nu este jignire). De ce sa te uiti si tu la un film cand ai putea sa mergi cu ea sa-si cumpere niste farduri la ora 22 ca sa aiba pentru maine ca cele vechi sunt demodate, nu sunt culorile care sa le asorteze la hainele cele noi pentru care te-a plimbat 6 ore prin Mall si ti-a umplut capul de fitze de genul ” nu vreau aici, hai sa mergem dincolo ca acolo erau mai frumoase”, „dar poate au si la etajul 1 ceva si mai frumos” etc…. Daca inveti femeia de la inceput cu tot ce isi doreste e clar ca vei avea o viata ca a lui Rambo…siti voi cum :). Daca cumva le zici ceva cu toate ca ai dreptate maxima, ele te iau in vizor si incep gandurile sa li se plimbe prin minte ca soldatii gata de razboi. Off….cate mai sunt de spus doar ca nu e timp destul…..va urma….

P.S. -> Nu trebuie sa va simtiti lezate sau sa ma injurati, trebuie intai sa va ganditi din ce categorie faceti parte pentru ca nu toate sunteti la fel! Daca sunteti prima categorie, trebuie sa fiti bucuroase ptr ca am zis adevarul despre cele care va fura iubitii care sunt cu capul in nori 😉